• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
22:10 - 31 Μάι 2017

Watsa: Απίστευτο «track record» η εταιρία Μυτιληναίος

Δες περισσότερα άρθρα του Reporter.gr όταν αναζητάς ειδήσεις στην Google

Με επαινετικές αναφορές στα στελέχη που διοικούν τις επιχειρήσεις όπου έχει επενδύσει αλλά και με εύσημα στην πορεία των εταιριών διάνθισε την ομιλία του στο ΣΕΒ ο Prem Watsa επικεφαλής της Fairfax. Μάλιστα αίσθηση έκανε η αναφορά στην εταιρία Μυτιληναίος.

«Επενδύσαμε στην Eurolife που είναι μια από τις καλύτερες εταιρείες που επενδύσαμε και διοικείται από τον κ. Σαρρηγεωργίου, έχουμε το 18% στην Eurobank (Καραβίας-Καραμούζης), 40% στη Grivalia που διοικεί ο κ. Γιώργος Χρυσικός. Επενδύσαμε στην Μυτιληναίος που έχει απίστευτο «track record». Τοποθετηθήκαμε στην Praktiker που δεν έχασε λεφτά τα τελευταία 15 χρόνια» είπε.

Όπως είπε η Fairfax έχει μακροπρόθεσμη στρατηγική και δουλεύουμε ως ομάδα. Όπως είπε ο Ρήγκαν όλα είναι εφικτά αν δεν ενδιαφέρεσαι για το ποιος θα πάρει τα εύσημα.

Γ.Α.

Τελευταία τροποποίηση στις 31/05/2017 - 22:10