• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
Το περιβάλλον Καραμανλή «αδειάζει» τον Αντώναρο
18:22 - 12 Φεβ 2018

Το περιβάλλον Καραμανλή «αδειάζει» τον Αντώναρο

Το «έλα να δεις» έγινε με την ανάρτηση του Ευάγγελου Αντωναρου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το βράδυ του Σαββάτου με ευθεία επίθεση στον Άδωνι Γεωργιάδη με αφορμή την υπόθεση της Novartis, το οποίο προκάλεσε μάλιστα και τη διαγραφή του.

Θυμίζεται πως ο Ευάγγελος Αντωναρος είχε διατελέσει υπουργός Επικρατείας και ήταν στενός συνεργάτης του Κώστα Καραμανλή. Ωστόσο, άτομα από τον στενό περίγυρο του πρώην πρωθυπουργό σχολιάζουν πως «Ο Ευάγγελος Αντώναρος εκφράζει μόνο προσωπικές του απόψεις», βάζοντας τέλος στα οποία σενάρια επιδίωξαν κάποιοι να διακινήσουν.Δεν πρέπει να περνάει απαρατήρητο πάντως πως το πρωί της Δευτέρας ο πρώην υπουργός Επικρατείας Θόδωρος Ρουσόπουλος σε συνέντευξη του αναφέρθηκε και στο θέμα του Ευάγγελου Αντώναρου.

«Με τον Αντώναρο και την οικογένεια του έχουμε φιλικές σχέσεις από το ΄80. Άλλο φιλική σχέση άλλο πολιτική. Διαφώνησα δημόσια μαζί του » είπε ο πρώην στενός συνεργάτης του Κώστα Καραμανλή. Και πρόσθεσε «από τη στιγμή που έφυγα από την πολιτική δεν εκφράζω τη ΝΔ ή τον Καραμανλή αλλά τον εαυτό μου».