• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
Μέσω Twitter «απάντησε» ο Ταγιάνι στην τουρκική επιθετικότητα!
17:16 - 13 Φεβ 2018

Μέσω Twitter «απάντησε» ο Ταγιάνι στην τουρκική επιθετικότητα!

Μ’ ένα ολιγόλογο tweet, στον προσωπικό του λογαριασμό, θεώρησε σκόπιμο «να βάλει την Τουρκία στη θέση της» ο πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου Αντόνιο Ταγιάνι, μετά τις γνωστές επιθετικές ενέργειες της Τουρκίας στην Κυπριακή ΑΟΖ!

Εκφράζοντας την πλήρη στήριξη του (sic) προς τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη, ο πρόεδρος της Ευρωβουλής, αντί ν’ αναφερθεί στις υποχρεώσεις και δεσμεύσεις που έχει, έναντι της ΕΕ, η Τουρκία ως χώρα υποψήφια για ένταξη, περιορίσθηκε να «καλέσει» τον Ερντογάν να σεβαστεί το διεθνές δίκαιο και να αποφύγει εμπλοκή του σε επικίνδυνες προκλήσεις στα χωρικά ύδατα της Κύπρου».

image002

Η Τουρκία, κατέληξε, θα πρέπει να δεσμευτεί σε σχέσεις καλής γειτονίας, ξεκινώντας με άμεση αποκλιμάκωση στην περιοχή, λησμονώντας ίσως, ότι αυτή η δέσμευση αποτελεί α-πριόρι υποχρέωση μιας χώρας που θέλει να ενταχθεί στην ευρωπαϊκή οικογένεια.

Νίκος Ρούσσης-Στρασβούργο