• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
Μέσω Twitter «απάντησε» ο Ταγιάνι στην τουρκική επιθετικότητα!
17:16 - 13 Φεβ 2018

Μέσω Twitter «απάντησε» ο Ταγιάνι στην τουρκική επιθετικότητα!

Δες περισσότερα άρθρα του Reporter.gr όταν αναζητάς ειδήσεις στην Google

Μ’ ένα ολιγόλογο tweet, στον προσωπικό του λογαριασμό, θεώρησε σκόπιμο «να βάλει την Τουρκία στη θέση της» ο πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου Αντόνιο Ταγιάνι, μετά τις γνωστές επιθετικές ενέργειες της Τουρκίας στην Κυπριακή ΑΟΖ!

Εκφράζοντας την πλήρη στήριξη του (sic) προς τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη, ο πρόεδρος της Ευρωβουλής, αντί ν’ αναφερθεί στις υποχρεώσεις και δεσμεύσεις που έχει, έναντι της ΕΕ, η Τουρκία ως χώρα υποψήφια για ένταξη, περιορίσθηκε να «καλέσει» τον Ερντογάν να σεβαστεί το διεθνές δίκαιο και να αποφύγει εμπλοκή του σε επικίνδυνες προκλήσεις στα χωρικά ύδατα της Κύπρου».

image002

Η Τουρκία, κατέληξε, θα πρέπει να δεσμευτεί σε σχέσεις καλής γειτονίας, ξεκινώντας με άμεση αποκλιμάκωση στην περιοχή, λησμονώντας ίσως, ότι αυτή η δέσμευση αποτελεί α-πριόρι υποχρέωση μιας χώρας που θέλει να ενταχθεί στην ευρωπαϊκή οικογένεια.

Νίκος Ρούσσης-Στρασβούργο