• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
09:54 - 05 Μάι 2018

Ο «chief information officer» του Μητσοτάκη

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζητά εκλογές και κάνει τα σχέδιά του για το πώς θα κυβερνήσει τη χώρα, καθώς πιστεύει πως όποτε κι αν προκηρυχθούν η Νέα Δημοκρατία θα είναι κυβέρνηση. Στο πλαίσιο αυτό ανακοίνωσε μία από τις καινοτομίες που θέλει να προωθήσει, εφόσον γίνει κάτοικος Μαξίμου.

Μιλώντας στην εκδήλωση που οργάνωσε η γραμματεία ειδικών κομματικών οργανώσεων της ΝΔ, με θέμα το Δημόσιο, ο πρόεδρος της ΝΔ αποκάλυψε ότι στα σχέδιά του περιλαμβάνεται η δημιουργία και θεσμοθέτηση ενός "chief information officer", δηλαδή υπευθύνου ψηφιακής πολιτικής, που θα εδρεύει στο Μέγαρο Μαξίμου και θα συντονίζει την ψηφιακή πολιτική της κυβέρνησης.

Πρόκειται για μια κομβικής σημασίας θέση, που υπάρχει εδώ και χρόνια σε μεγάλες εταιρίες και οργανισμούς του εξωτερικού.