12:34 - 15 Ιουν 2011

Σε κλοιό διαδηλωτών και οι καταλανική Βουλή!

Δες περισσότερα άρθρα του Reporter.gr όταν αναζητάς ειδήσεις στην Google

Χιλιάδες Καταλανοί «Αγανακτισμένοι» έχουν αποκλείσει το Κοινοβούλιο της Καταλονίας, προκειμένου να εμποδίσουν την ψήφιση πακέτου περικοπών, το οποίο κατέθεσε η τοπική κυβέρνηση. Ο πρόεδρος της Καταλονίας Αρτούρ Μαρ και η πρόεδρος της Βουλής Νούρια ντε Ζισπέρτ αναγκάστηκαν να φτάσουν μέσω ελικόπτερου στη Βουλή , καθώς ήταν αδύνατο να περάσουν τον κλοίο των διαδηλωτών.
Χιλιάδες Καταλανοί «Αγανακτισμένοι» έχουν αποκλείσει το Κοινοβούλιο της Καταλονίας, προκειμένου να εμποδίσουν την ψήφιση πακέτου περικοπών, το οποίο κατέθεσε η τοπική κυβέρνηση.

Ο πρόεδρος της Καταλονίας Αρτούρ Μαρ και η πρόεδρος της Βουλής Νούρια ντε Ζισπέρτ αναγκάστηκαν να φτάσουν μέσω ελικόπτερου στη Βουλή , καθώς ήταν αδύνατο να περάσουν τον κλοίο των διαδηλωτών.