• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
01:07 - 25 Απρ 2013

Στην Kenwood Delonghi η Braun;

Σε κίνηση ματ φημολογείται ότι προχώρησε ο όμιλος Kenwood Delonghi εξαγοράζοντας πανευρωπαϊκά το σήμα Braun από την Procter & Gamble.

Ελληνες παράγοντες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο των ηλεκτρικών ειδών επιβεβαίωσαν την παραπάνω εξέλιξη -υπολείπεται η επιβεβαίωση και από την εταιρεία- τονίζοντας ότι όσον αφορά την Ελλάδα ο όμιλος Kenwood Delonghi αποκτά πλέον προβάδισμα στην μικροσυσκευή και στόχος του είναι να ενισχύσει περαιτέρω το μερίδιο αγοράς που ελέγχει από το Μάιο ακολουθώντας επιθετική πολιτική τιμών.


Στην Ελλάδα ο όμιλος αναπτύσσεται αυτόνομα, ενώ διαχειρίζεται αποκλειστικά την διανομή των ειδών του. Εκτός από τα δύο ομώνυμα σήματα -Kenwood Delonghi-κάτω από την ομπρέλα του ομίλου είναι και η branda stirella που μέχρι πέρυσι διένειμε στην εσωτερική αγορά η εταιρεία Βασιληάς ΑΕ.


Επίσης στον όμιλο τώρα πια περνά και το σήμα Braun που διέθετε επί χρόνια στην Ελλάδα ο όμιλος Berson της οικογένειας Σαραφίδη. Πλέον ο τελευταίος θα διανέμει μόνο μία κατηγορία από το επώνυμο σήμα τις ξυριστικές μηχανές.

Διαβάστε επίσης: