• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
Ντάισελμπλουμ: Λάθος των Ελλήνων να κατηγορούν την Γερμανία
16:05 - 13 Μαρ 2015

Ντάισελμπλουμ: Λάθος των Ελλήνων να κατηγορούν την Γερμανία

Μήνυμα προς την Αθήνα, ότι είναι  λάθος, να κατηγορούν τη Γερμανία για τα προβλήματά τους, έστειλε ο υπουργός Οικονομικών της Ολλανδίας και πρόεδρος του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ.

Όπως είπε ο κ. Ντάισελμπλουμ, οι Γερμανοί έχουν καταβάλει μεγάλες προσπάθειες τα τελευταία χρόνια ακριβώς για να βοηθήσουν την Ελλάδα με φθηνά δάνεια, ενώ σημείωσε ότι οι ίδιοι οι Έλληνες έχουν πει ότι η Γερμανία είναι εταίρος και σύμμαχός τους και -όπως τόνισε- «αυτό παρεμπιπτόντως ισχύει στην Ευρώπη και το ΝΑΤΟ επίσης, οπότε ας συνεργαστούμε ήρεμα». 


 «Το ζήτημα είναι ότι στην Ελλάδα μεγάλο μέρος των προβλημάτων της χώρας αποδίδεται (σε παράγοντες) εκτός Ελλάδας (…) Η Γερμανία είναι το πιο δημοφιλές θύμα αυτή την περίοδο», δήλωσε ο Ντάισελμπλουμ.