• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
Μέρκελ-Τραμπ έκλεισαν «ραντεβού» για τις 27 Απριλίου
17:11 - 16 Απρ 2018

Μέρκελ-Τραμπ έκλεισαν «ραντεβού» για τις 27 Απριλίου

Δες περισσότερα άρθρα του Reporter.gr όταν αναζητάς ειδήσεις στην Google

Συνάντηση στην Ουάσινγκτον θα έχουν στις 27 Απριλίου ο Ντόναλντ Τραμπ και η Άνγκελα Μέρκελ, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο νέος συντονιστής της γερμανικής κυβέρνησης για τις διατλαντικές σχέσεις, Peter Beyer, μιλώντας στην τηλεόραση του Bloomberg.

Όπως σημειώσε ο Beyer, οι σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών είναι «πολύ απαιτητικές» εν μέσω αυξανόμενων διαφορών σχετικά με την ασφάλεια, το εμπόριο και την άμυνα. Στη συνάντηση που έκλεισε λοιπόν, οι δύο ηγέτες θα επιχειρήσουν "να ξεπεράσουν τις πρόσφατες εντάσεις".

Οι δύο πλευρές μπορεί να βρουν κοινό έδαφος στην αντιμετώπιση της Κίνας, σύμφωνα με τον Beyer. Σημείωσε ότι με τη δημιουργία ενός ενιαίου μετώπου στο G7, οι δύο χώρες θα μπορέσουν να αντιμετωπίσουν μαζί τη φερόμενη κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας από την Κίνα.

«Μέσα στο G7, πρέπει να προσπαθήσουμε να καθορίσουμε κριτήρια» για αυτές τις ανησυχίες, είπε.