• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
Κύπρος: Ταυτοποιήθηκε η δεύτερη σορός στο φρεάτιο στο Μιτσερό
19:16 - 03 Μάι 2019

Κύπρος: Ταυτοποιήθηκε η δεύτερη σορός στο φρεάτιο στο Μιτσερό

Tαυτοποιήθηκε η δεύτερη σορός που βρέθηκε στο φρεάτιο στο Μιτσερό της Κύπρο. Πρόκειται για την Arian Palanas Lozano από τις Φιλιππίνες, την οποία είχε κατονομάσει ο 35χρονος ίλαρχος της Εθνικής Φρουράς.

Όπως μεταδίδει το philenews, ο «Ορέστης» προέβη σε θεληματική κατάθεση στις 20/4 αναφέροντας πως γνώρισε την Arian περί τα τέλη Ιουλίου. Όπως κατέθεσε, την μετέφερε στο σπίτι του και αφού έκαναν σεξ, την έπνιξε με tyre raps και αργότερα την πέταξε στο φρεάτιο στο Μιτσερό. Την γνώρισε, όπως κατέθεσε, μέσω της εφαρμογής Badoo.

Λόγω της κατάστασης του πτώματος δεν είχε καταστεί εφικτό να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου κατά τη νεκροτομή, ενώ το μόνο που εξήχθη ως συμπέρασμα είναι ότι το πτώμα ανήκει σε γυναίκα ασιατικής καταγωγής.