• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
Κωνσταντινούπολη: Σήμα της Interpol για ύποπτο που διέφυγε στη Βουλγαρία
20:35 - 14 Νοε 2022

Κωνσταντινούπολη: Σήμα της Interpol για ύποπτο που διέφυγε στη Βουλγαρία

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές γειτονικών χωρών της Τουρκίας, ανάμεσά τους και η Ελλάδα, μετά από ενημέρωση της Interpol για έναν άνδρα που φέρεται να σχετίζεται με την βομβιστική επίθεση στην Κωνσταντινούπολη και φέρεται να έχει διαφύγει. 

Σύμφωνα με ελληνικές αστυνομικές πηγές, οι τουρκικές αρχές μέσω της Interpol έστειλαν σήμα πως ένα άτομο που θεωρείται ύποπτο διέφυγε στη Βουλγαρία.

Οι Αρχές ψάχνουν να εντοπίσουν το πιθανό δρομολόγιο που μπορεί να ακολούθησε ο ύποπτος που φέρεται να εμπλέκεται στη βομβιστική επίθεση στην Κωνσταντινούπολη που στοίχισε τη ζωή 6 ανθρώπων, μεταξύ των οποίων και παιδιά.

Για το θέμα έχουν ενημερωθεί οι υπηρεσίες της Interpol σε όλες τις γειτονικές χώρες και στο πλαίσιο αυτό το σήμα έφτασε και στις ελληνικές αρχές.