• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
Ρωσία: «Εξετάσεις» στη σορό του Ναβάλνι για ακόμα 14 ημέρες!
19:04 - 19 Φεβ 2024

Ρωσία: «Εξετάσεις» στη σορό του Ναβάλνι για ακόμα 14 ημέρες!

Οι ρωσικές αρχές κάνουν ακόμη πιο ύποπτες τις συνθήκες θανάτου του Αλεξέι Ναβάλνι, ανακοινώνοντας πως κρατήσουν τη σορό του για εξετάσεις για ακόμα 14 ημέρες.

Ο θάνατος του Ναβάλνι υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες ανακοινώθηκε την Παρασκευή (16/2), αλλά κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουρια πότε πραγματικά πέθανε και από τι.

Η σύζυγός του είναι πεπεισμένη πως ο Ναβάλνι δηλητηριάστηκε και πως οι ρωσικές αρχές "κρύβουν" τη σορό του ώστε να μην μπορεί να ανιχνευθεί το δηλητήριο, όταν τελικά γίνει ιατροδικαστική εξέταση.

Το απόγευμα της Δευτέρας (19/2) οι υποψίες αυτές ενισχύθηκαν καθώς «οι ερευνητές είπαν στους δικηγόρους και στη μητέρα του Αλεξέι ότι δεν θα τους δώσουν τη σορό και ότι αυτή θα βρίσκεται υπό κάποιου είδους "χημική εξέταση" για άλλες 14 ημέρες».

Η μητέρα του και ο δικηγόρος του μέχρι στιγμής δεν έχουν καταφέρει να δουν τη σορό γιατί το αρνούνται οι ρωσικές αρχές.