• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
Ο Πούτιν... υπενθυμίζει στον Μακρόν το τέλος του Ναπολέοντα
18:42 - 06 Μαρ 2025

Ο Πούτιν... υπενθυμίζει στον Μακρόν το τέλος του Ναπολέοντα

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν απάντησε δηκτικά στη δήλωση του Εμανουέλ Μακρόν πως η Ρωσία αποτελεί απειλή για την Ευρώπη.

«Υπάρχουν ακόμα κάποιοι άνθρωποι που θέλουν να επιστρέψουν στην εποχή του Ναπολέοντα, ξεχνώντας ποιο ήταν το τέλος του» σχολίασε με νόημα ο Πούτιν σε τηλεοπτικές δηλώσεις, χωρίς πάντως να κατονομάσει τον Μακρόν.

Όπως μεταδίδει το Reuters, ο Πούτιν σημείωσε ακόμα ότι η Ρωσία πρέπει να διαλέξει μια ειρήνη στην Ουκρανία που θα διασφαλίζει την μακροπρόθεσμη ασφάλεια της Ρωσίας και τη βιώσιμη ανάπτυξή της. Ερωτώμενος αν η Ρωσία θα υποχωρήσει ο Πούτιν απάντησε ότι δεν πρόκειται να το κάνει.

Επικριτκές δηλώσεις για το διάγγελμα Μακρόν έκαναν επίσης ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας, Σεργκέι Λαβρόφ και ο αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας, Ντμίτρι Μεντβέντεφ.