• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
Deutsche Bank: Σχεδιάζει απομείωση της αξίας της Postbank
10:24 - 11 Φεβ 2016

Deutsche Bank: Σχεδιάζει απομείωση της αξίας της Postbank

Σε απομείωση της αξίας της Postbank κατά περίπου ένα τρίτο, εν όψει της σχεδιαζόμενης πώλησης της συγκεκριμένης μονάδας στο πλαίσιο της στρατηγικής αναδιοργάνωσής της, αναμένεται να προχωρήσει η Deutsche Bank, σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το Reuters.

Όπως ανέφεραν οι πηγές, η Deutsche Bank θα μειώσει την λογιστική αξία της Postbank στα 2,8 δισ. ευρώ, διότι η τρέχουσα λογιστική αξία των 4,5 δισ. ευρώ θεωρείται ότι δεν μπορεί να επιτευχθεί σε δημόσια προσφορά ή πώληση.

Η Deutsche Bank ανέφερε στο Reuters πως οι όποιες απομειώσεις στην Postbank θα γίνουν όταν βρεθεί κοντά στην πώληση, κάτι που θα εξαρτηθεί από τις συνθήκες στην αγορά εκείνη την περίοδο. Αυτό σημαίνει πως δεν είναι ξεκάθαρο το πότε θα εμφανιστεί η απομείωση στα αποτελέσματα της τράπεζας.