• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
Μόρια αντί για μισθό θα "τάξει" ο Α. Λοβέρδος για να προσελκύσει εκπαιδευτικούς
12:43 - 07 Νοε 2014

Μόρια αντί για μισθό θα "τάξει" ο Α. Λοβέρδος για να προσελκύσει εκπαιδευτικούς

Εθελοντές εκπαιδευτικούς για να καλύψουν τις 1.100 κενές θέσεις που υπολογίζεται ότι υπάρχουν στα σχολεία της χώρας εξετάζει να αναζητήσει το υπουργείο Παιδείας.

Ο Αντρέας Λοβέρδος μελετά να ζητήσει εθελούσια συνεισφορά από εκπαιδευτικούς, οι οποίοι δεν εργάζονται ήδη ως αναπληρωτές και ωρομίσθιοι, με αντάλλαγμα μοριοδότηση για υψηλότερη θέση στους πίνακες, όταν γίνουν προσλήψεις, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα στα Νέα.

Συγκεκριμένα, ο υπουργός δήλωσε πως: «Σκέφτομαι ότι, αν βρεθώ σε αδιέξοδο, το μόνο που μου απομένει είναι να απευθυνθώ στον ανώνυμο εκπαιδευτικό ζητώντας την εθελούσια συνεισφορά του. Να δουλέψει χωρίς λεφτά για να καλυφθούν τα κενά, εθελοντικά δηλαδή, με αντάλλαγμα κάποια μόρια, που θα τον βοηθήσουν όταν γίνουν προσλήψεις». Και συμπλήρωσε στο «Σκάι»: «Αν αυτή είναι η μόνη λύση για να καλύψουμε τα κενά στα σχολεία, τότε θα τη χρησιμοποιήσω».

Τελευταία τροποποίηση στις 07/11/2014 - 13:18