• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
Τι αποδόσεις δίνουν ο bookmakers για την εκλογή ΠτΔ
15:23 - 12 Δεκ 2014

Τι αποδόσεις δίνουν ο bookmakers για την εκλογή ΠτΔ

Αβεβαιότητα για την εκλογή ή μη του Πρόεδρου της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή προκύπτει όχι μόνο από την ανάλυση των πολιτικών δεδομένων, αλλά ακόμα και από τα ποσοστά απόδοσης που δίνουν οι εταιρείες στοιχημάτων, η εξής μια και μοναδική και αυτή Ελληνικών συμφερόντων.

Συγκεκριμένα η απόδοση για την μη εκλογή είναι στο 1,5 και για την εκλογή στο 2,5 ενώ την προηγούμενη εβδομάδα οι αποδόσεις ήταν σχεδόν ίδιες. Ωστόσο και το 1,5 δεν καταδεικνύει βεβαιότητα (φαβορί) ότι δεν θα βγει πρόεδρος, σύμφωνα με ανθρώπους που κατέχουν το… «άθλημα», μια και θα πρέπει να το συγκρίνεις με την απόδοση της άλλης εκδοχής.

Δηλαδή άλλο ειδικό βάρος θα είχε η πιθανότητα να μην βγει Πρόεδρος αν η απόδοση του να βγει ήταν στο 5 (πέντε φορές τα λεφτά σου) ή περισσότερο και άλλο με το 2,5.

Επίσης το γεγονός ότι τα ξένα πρακτορεία αποφεύγουν ως στιγμής να βγάλουν κουπόνι επί του θέματος δείχνει πως το ρίσκο για τον dealer είναι μεγάλο και για τον λόγο αυτό αποφεύγει να πάρει στοιχήματα.