• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
Άμφισσα: Σύλληψη για τη δολοφονία της 13χρονης-Επεισόδια μετά την κηδεία
10:48 - 06 Ιουν 2018

Άμφισσα: Σύλληψη για τη δολοφονία της 13χρονης-Επεισόδια μετά την κηδεία

Ένας 40χρονος αλλοδαπός συνελήφθη το απόγευμα της Τρίτης στην Άμφισσα, από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος ασφαλείας, με την κατηγορία της απλής συνέργειας στην ανθρωποκτονία της 13χρονης, που διαπράχθηκε το βράδυ της Δευτέρας στον καταυλισμό Ρομά της περιοχής.  

Σύμφωνα με την αστυνομία, πρόκειται για τον άνδρα ο οποίος φέρεται να οδηγούσε το αυτοκίνητο με το οποίο ο 34χρονος κρεοπώλης, πήγε στον καταυλισμό και αμέσως μετά τον πυροβολισμό, τράπηκαν μαζί σε φυγή.

Την ίδια ώρα συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 34χρονου φερόμενου ως δράστη, καθώς ακόμα δεν έχει εντοπιστεί ή παραδοθεί στις αστυνομικές Αρχές.

Επεισόδια μετά την κηδεία

Επεισόδια είναι σε εξέλιξη αυτή την στιγμή στην Άμφισσα. Οι συγκεντρωμένοι μετά το νεκροταφείο και την ταφή της 13χρονης που έχασε τη ζωή της από πυρά επιχειρηματία που ακόμα δεν έχει συλληφθεί, βγήκαν στον δρόμο και απέκλεισαν με λάστιχα και ξύλα την περιφερειακή οδό που οδηγεί στη Λαμία.

Στη συνέχεια έβαλαν φωτιά στον δρόμο, αποκλείοντας και τα δύο ρεύματα της περιφερειακής.

Οι αστυνομικές δυνάμεις παρακολουθούν διακριτικά τα γεγονότα, έχοντας αναπτυχθεί σε διάφορα σημεία της περιοχής, ενώ έχουν διακόψει και την κυκλοφορία αρκετά μέτρα πριν το σημείο όπου εξελίσσονται τα γεγονότα.

Τελευταία τροποποίηση στις 06/06/2018 - 12:54