• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
Υπουργείο Μεταφορών για Τέμπη: Ημέρα εθνικού πένθους και μνήμης
13:32 - 28 Φεβ 2025

Υπουργείο Μεταφορών για Τέμπη: Ημέρα εθνικού πένθους και μνήμης

Δύο χρόνια από την εθνική τραγωδία των Τεμπών σήμερα (28/2) και το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών με ανακοίνωση του τονίζει ότι πρόκειται για ημέρα εθνικού πένθους, ενώ συμπληρώνει ότι καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για τη διαρκή ενίσχυση της ασφάλειας των σιδηροδρομικών μεταφορών.

Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση του υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών για την σημερινή ημέρα έχει ως εξής:

Η 28η Φεβρουαρίου καταγράφεται στη συνείδηση της κοινωνίας μας, ως ημέρα εθνικού πένθους και μνήμης για τους συνανθρώπους μας που έχασαν τη ζωή τους στην τραγωδία των Τεμπών, οι περισσότεροι από τους οποίους ήταν νέα παιδιά.

Εκ μέρους των εργαζομένων και της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών εκφράζω τη βαθιά μας θλίψη και την τιμή στη μνήμη των θυμάτων, τον σεβασμό προς τις οικογένειές τους και τη συμπαράστασή μας προς τους τραυματίες και τους επιζώντες του δυστυχήματος.

Το πάνδημο κοινωνικό αίτημα για την ανάδειξη της αλήθειας και την απόδοση δικαιοσύνης είναι δίκαιο και εύλογο.

Παραμένουμε προσηλωμένοι στο ανθρώπινο και εθνικό καθήκον.

Συνεχίζουμε, αδιάκοπα, να καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για τη διαρκή ενίσχυση της ασφάλειας των σιδηροδρομικών μεταφορών.

Τελευταία τροποποίηση στις 28/02/2025 - 13:33