• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
Μεγάλη «αρπαχτή» με φόντο το Final 4 στο Άμπου Ντάμπι
11:20 - 22 Μάι 2025

Μεγάλη «αρπαχτή» με φόντο το Final 4 στο Άμπου Ντάμπι

Τη... δίψα των φιλάθλων του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού για ένα εισιτήριο στο Final 4 του Άμπου Ντάμπι επιχείρησε να εκμεταλλευθεί πρώην δημοσιογράφος του εκκλησιαστικού ρεπορτάζ, που «πούλησε» αέρα σε περίπου 30 άτομα και τους πήρε μεγάλα χρηματικά ποσά.

Ως γνωστόν, τα εισιτήρια για το Final 4 είναι δυσεύρετα και πολύς κόσμος ψάχνει... άκρες για να βρεθεί στο μεγάλο μπασκετικό γεγονός. Η εν λόγω πρώην δημοσιογράφος λοιπόν είδε ευκαιρία για να βγάλει χρήματα.

Υποστήριζε λοιπόν πως λόγω των σχέσεών της με το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων μπορεί να εξασφαλίσει εισιτήρια για το γήπεδο. Πουλούσε λοιπόν «πακέτα» για αεροπορικά εισιτήρια, αλλά και για τους αγώνες, έναντι του ποσού των 2.500 ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τουλάχιστον 30 άτομα -μεταξύ των οποίων επιχειρηματίες, εφοπλιστές, επαγγελματίες και δημόσια πρόσωπα- της κατέθεσαν ποσά που συνολικά ξεπερνούν τα 70.000 ευρώ, για να εξασφαλίσουν θέση σε μια πτήση charter προς το Άμπου Ντάμπι, καθώς και VIP εισιτήρια που, όπως αποδείχθηκε, δεν υπήρχαν.

Καθώς περνούσαν οι ημέρες και οι ενδιαφερόμενοι δεν λάμβαναν εισιτήρια για το ταξίδι τους άρχισαν να ανησυχούν. Έψαχναν να βρουν την κυρία που τους τα «πούλησε», αλλά αυτή προφανώς είχε εξαφανιστεί.

Σε δηλώσεις της στο Πρώτο Θέμα υποστήριξε, πάντως, ότι έπεσε και η ίδια θύμα απάτης. Της είχαν υποσχεθεί, λέει πως πράγματι θα της βρουν εισιτήρια, αλλά τελικά της έλεγαν ψέματα και βρέθηκε εκτεθειμένη.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, αρκετοί παθόντες για την υπόθεση του Αμπού Ντάμπι έχουν ήδη συγκεντρώσει στοιχεία -αποδείξεις τραπεζικών καταθέσεων, γραπτά μηνύματα και φωτογραφικό υλικό- και σκοπεύουν να προσφύγουν στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και στην Οικονομική Αστυνομία, ζητώντας τη διερεύνηση για απάτη και -πιθανώς- για ξέπλυμα χρήματος.

Τελευταία τροποποίηση στις 22/05/2025 - 11:21