Στη συνάντηση συμμετείχαν οι πρόεδροι της ΚΑΕ Ολυμπιακός Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, ο προπονητής Γιώργος Μπαρτζώκας, οι αθλητές Κώστας Παπανικολάου και Thomas Walkup, καθώς και ο αντιπρόεδρος της ομάδας Γιώργος Σκινδήλιας.
Ο πρωθυπουργός συνεχάρη την ομάδα για την κατάκτηση της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, υπογραμμίζοντας ότι η επιτυχία αυτή αποτελεί σημαντικό επίτευγμα όχι μόνο για τον Ολυμπιακό, αλλά και για το ελληνικό μπάσκετ συνολικά, ενισχύοντας τη διεθνή του εικόνα και απήχηση. Παράλληλα, έγινε συζήτηση για την πορεία της ομάδας, τις πρόσφατες διακρίσεις της και τις προοπτικές ανάπτυξης του αθλήματος στην Ελλάδα τα επόμενα χρόνια.
{https://exchange.glomex.com/video/v-div3nqrzoitt?integrationId=eexbs1jkg0kofln}
Ιδιαίτερη στιγμή της συνάντησης αποτέλεσε η προσφορά αναμνηστικών δώρων προς τον πρωθυπουργό από τον Γιώργο Μπαρτζώκα, ο οποίος είναι γνωστός και με το προσωνύμιο «σκακιστής» λόγω της στρατηγικής του προσέγγισης στο παιχνίδι. Μεταξύ των δώρων περιλαμβανόταν και μια σκακιέρα, ως συμβολική αναφορά στο συγκεκριμένο παρατσούκλι του προπονητή.



