• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
16:43 - 09 Ιαν 2009

Σε διαπραγματεύσεις για πιθανή πώληση η Circuit City

Σε διαπραγματεύσεις για ενδεχόμενη πώλησή ή ενίσχυση της χρηματοδότησής της βρίσκεται η Circuit City Stores με δύο διαφορετικά μέρη.

Οι δύο ενδιαφερόμενες πλευρές έχουν ολοκληρώσει το νομικό και οικονομικό έλεγχο της εταιρίας και βρίσκονται πλέον σε διαπραγματεύσεις με την εταιρία και τους κύριους μετόχους της, προκειμένου να ολοκληρώσουν μια σχετική συμφωνία. Η εταιρία σε ανακοίνωσή της επισημαίνει ότι στις 5 Ιανουαρίου υπέβαλε αίτηση προκειμένου να επιτραπεί η πώλησή της.

Θα επιτραπεί η διεξαγωγή δημοπρασίας για την εταιρία και τα περιουσιακά της στοιχεία στις 13 Ιανουαρίου Να σημειωθεί ότι τους δύο τελευταίους μήνες έχει ολοκληρώσει το κλείσιμο και τη ρευστοποίηση 155 καταστημάτων της στις ΗΠΑ, όπως είχε σχεδιαστεί.