Ειδικότερα, τα καθαρά κέρδη έπεσαν στα 17,7 δισ. γιεν το πρώτο τρίμηνο, από 107 δισ. γιεν ένα χρόνο νωρίτερα, υψηλότερα από τις εκτιμήσεις των αναλυτών για ζημία 26,6 δισ. γιεν. Οι πωλήσεις διαμορφώθηκαν στα 687 δισ. γιεν, παρουσιάζοντας πτώση 32%.
Ακόμη, τα λειτουργικά κέρδη μειώθηκαν 88%, στα 20 δισ. γιεν από 171 δισ. γιεν ένα χρόνο νωρίτερα.
Η Canon αναβάθμισε τις εκτιμήσεις της για τα ετήσια κέρδη της εταιρείας στα 110 δισ. γιεν (1,13 δισ. δολάρια) από 98 δισ. γιεν προηγουμένως, καθώς σχεδιάζει μείωση των δαπανών ενώ 'βλέπει' μεγαλύτερη εξασθένηση του γιεν από τις αρχικές προβλέψεις.
Μείωση της τάξης του 83% στα καθαρά κέρδη του πρώτου τριμήνου σημείωσε η Canon, η μεγαλύτερη εταιρεία παραγωγής ψηφιακών φωτογραφικών μηχανών παγκοσμίως, που όμως προχώρησε σε θετική αναθεώρηση των εκτιμήσεών της για τα κέρδη στο σύνολο του έτους.



