10:16 - 03 Σεπ 2012

Αναστολή διαπραγμάτευσης για Βαλκάν και Audiovisual στο Χ.Α.

Την προσωρινή αναστολή διαπραγμάτευσης των μετοχών των εταιριών "Βαλκαν Αναπτυξιακή Ακινήτων Α.Ε." και "Επιχειρήσεις Ήχουν και Εικόνος Α.Ε.", αποφάσισε το Χρηματιστήριο Αθηνών.     Η αναστολή θα ισχύση από σήμερα, 3 Σεπτεμβρίου, διότι σύμφωνα με τις ανακοινώσεις των εταιριών, δεν μπόρεσαν να δημοσιεύσουν εμπρόθεσμα την οικονομική έκθεση της περιόδου 1.1.-30.06.2012.

Την προσωρινή αναστολή διαπραγμάτευσης των μετοχών των εταιριών "Βαλκαν Αναπτυξιακή Ακινήτων Α.Ε." και "Επιχειρήσεις Ήχουν και Εικόνος Α.Ε.", αποφάσισε το Χρηματιστήριο Αθηνών.

Η αναστολή θα ισχύση από σήμερα, 3 Σεπτεμβρίου, διότι σύμφωνα με τις ανακοινώσεις των εταιριών, δεν μπόρεσαν να δημοσιεύσουν εμπρόθεσμα την οικονομική έκθεση της περιόδου 1.1.-30.06.2012.

Τελευταία τροποποίηση στις 03/09/2012 - 10:20