• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
18:15 - 25 Σεπ 2007

Hewlett-Packard: Ολοκλήρωσε την εξαγορά της Opsware

Την ολοκλήρωση της εξαγοράς της Opsware ανακοίνωσε η Hewlett-Packard. Η Opsware δραστηριοποιείται στον κλάδο λογισμικού αυτοματοποίησης κέντρων δεδομένων, έναν από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους του τομέα πληροφορικής.

Η συμφωνία συνδυάζει τις προτάσεις λογισμικού αυτοματοποίησης της Opsware με τις δραστηριότητες της HP Softwareκαι τις δυνατότητες διαχείρισης υπηρεσιών πληροφορικής της ΗΡ προκειμένου να ενισχύσουν το χαρτοφυλάκιο HP Business Technology Optimization (BTO).

Η BTO είναι μια κατηγορίαλογισμικών και υπηρεσιών, οι οποίες επιτρέπουν στους διευθυντές πληροφορικής να ενισχύουν την αξία και να βελτιστοποιούν τα επιχειρησιακά αποτελέσματα των επενδύσεων πληροφορικής τους.

Επίσης, η HP ανακοίνωσε τον διορισμό του διευθύνοντος συμβούλου της Opsware, Ben Horowitz, επικεφαλής του τομέα Business Technology Optimization.

Με την ολοκλήρωση της συμφωνίας, όλες οι εναπομείνασες μετοχές της Opsware, μετατράπηκαν σε δικαιώματα λήψης 14,25 δολαρίων ΗΠΑ ανά μετοχή. Ως αποτέλεσμα της συναλλαγής, η Opsware κατέστη θυγατρική της HP.