• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
ΚΕΕΕ: Στην Λέσβο χτυπάει η καρδιά της επιχειρηματικότητας
13:10 - 03 Νοε 2022

ΚΕΕΕ: Στην Λέσβο χτυπάει η καρδιά της επιχειρηματικότητας

Την Παρασκευή 4 και το Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2022 θα πραγματοποιηθεί στη Λέσβο η Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος.

Σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση, στην κεντρική ομιλία του, το Σάββατο, ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων, Ιωάννης Μασούτης, θα αναφερθεί στην επιχειρηματικότητα σε σχέση με τον πόλεμο στην Ευρώπη, την ενεργειακή κρίση αλλά και την εθνική ασφάλεια.

Σημειώνεται ότι -με μέριμνα του Επιμελητηρίου Λέσβου- δημιουργήθηκε ως κεντρικό σημείο αναφοράς στο διαδίκτυο η σελίδα www.keeelesvos2022.gr. Η εν λόγω σελίδα θα είναι δυναμική και θα ενημερώνεται συνεχώς για οποιαδήποτε εξέλιξη ή πιθανή αλλαγή στον προγραμματισμό. Παράλληλα, όλοι οι σύνεδροι μπορούν να χρησιμοποιούν το #keeelesvos2022, στις αναρτήσεις τους με θέμα τη Γενική Συνέλευση, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.