• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
Συνάντηση Ελλήνων και Τούρκων Επιχειρηματιών στην Κωνσταντινούπολη
11:30 - 30 Ιαν 2024

Συνάντηση Ελλήνων και Τούρκων Επιχειρηματιών στην Κωνσταντινούπολη

Αυτές τις μέρες στην Κωνσταντινούπολη , Τετάρτη και Πέμπτη πραγματοποιείται συνάντηση Ελλήνων και Τούρκων επιχειρηματιών . Ενεργό ρόλο στη συνάντηση έχει ο Κωνσταντινουπολίτης επιχειρηματίας Βύρων Νικολαϊδης, Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της PeopleCert, ο οποίος , προωθεί επιχειρηματικές συνεργασίεςσυμβάλλοντας  στη δημιουργία ευκαιριών για επενδύσεις μεταξύ των δύο χωρών.. Ο κ. Νικολαΐδης ας σημειώσουμε, ήταν ο μοναδικός επιχειρηματίας που είχε προσωπική συνάντηση με τον Πρόεδρο της Τουρκίας, κ. Ερντογάν, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του τελευταίου στην Ελλάδα.

Η συνάντηση επιχειρηματιών των δύο χωρών έχει τη δυναμική να οδηγήσει σε πολύ γόνιμες συνεργασίες, επωφελείς τόσο για την Ελλάδα όσο και για την Τουρκία, καθώς και στην καθιέρωση μίας κουλτούρας παραγωγικής συνεργασίας σε βάθος χρόνου. Είναι λογικό, συνεπώς, το ότι ο επιχειρηματικός κόσμος παρακολουθεί με ενδιαφέρον τη συνάντηση αυτή.

Ο υφυπουργός Εξωτερικών Κώστας Φραγκογιάννης αρμόδιος σε θέματα Οικονομικής Διπλωματίας θα μεταβεί την Τετάρτη στην Πόλη συνοδευόμενος από επιχειρηματίες. Το βράδυ της Πέμπτης ο κ. Νικολαΐδης παραθέτει δείπνο στην επιχειρηματική αποστολή αλλά και σε Τούρκους επιχειρηματίες.

Τελευταία τροποποίηση στις 30/01/2024 - 16:02