• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
06:40 - 21 Μαρ 2008

Χρηματιστήριο: Στο ταμπλό οι νέες μετοχές των Multirama και Xατζηιωάννου

"Πράσινο φως" για την εισαγωγή των νέων μετοχών της Χατζηιωάννου και της Multirama, έδωσε κατά τη χθεσινή συνεδρίασή της η αρμόδια επιτροπή του Χ.Α. Αναλυτικότερα, δόθηκε το ok για την εισαγωγή:

-των 30.721.674 νέων μετοχών της Χατζηιωάννου, που προέκυψαν από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με καταβολή μετρητών. Ως ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης των νέων μετοχών ορίστηκε η 26η Μαρτίου 2008.

- των 1.666.667 νέων μετοχών της Multirama, που προέκυψαν από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με καταβολή μετρητών και κατάργηση του δικαιώματος προτίμησης των παλαιών μετόχων. Ως ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης των νέων μετοχών ορίστηκε η 27η Μαρτίου 2008.

Ακόμα, η αρμόδια Επιτροπή του Χ.Α. ενέκρινε:

1. την απόκτηση της ιδιότητας του Ειδικού Διαπραγματευτή επί του Διαπραγματεύσιμου Αμοιβαίου Κεφαλαίου Alphaαπό την Eθνική - Π&K Χρηματιστηριακή και καθόρισε ως ημερομηνία έναρξης της ειδικής διαπραγμάτευσης την 7η Απριλίου 2008.

2. την ανανέωση της ιδιότητας του Ειδικού Διαπραγματευτή επί των μετοχών της Profile από την Μerit ΑΧΕΠΕΥ.

3. την ανανέωση της ιδιότητας του Ειδικού Διαπραγματευτή επί των μετοχών των ΔΕΗ και Eurobank από την Εθνική - Π&Κ ΑΧΕΠΕΥ.

4. την ανανέωση της ιδιότητας του Ειδικού Διαπραγματευτή επί των μετοχών της Ντρουγκφάρμπεν από την Artion Sec. Τέλος, εγκρίθηκε η ανανέωση της ιδιότητας του Ειδικού Διαπραγματευτή στην Yalco από τη Beta AXΕΠEY.