Οι αναλυτές της Morgan Stanley υπολογίζουν ότι μέχρι και το Πάσχα τα 6/4 της αξίας της κερδοφορίας των εταιρειών του χρηματοοικονομικού κλάδου θα έχουν εξατμιστεί.
Οι ζημίες του χρηματοοικονομικού κλάδου αναμένονται σύμφωνα με την Morgan Stanley να ανέλθουν στα 7,5 με 9,5/4 των κερδών, γεγονός που θα οδηγήσει σε καταστάσεις χειρότερες από αυτές που είχε δημιουργήσει η κρίση των ομολόγων την περίοδο του 1989-90.
Τέλος, η Morgan Stanley πρόσθεσε «Οι ουσιαστικές και αποφασιστικές κινήσεις στις πιστωτικές αγορές, οι πιέσεις που δημιουργούνται για άμεσες χρηματοδοτήσεις καθώς και η μείωση στις κερδοφορίες εξακολουθούν να δημιουργούν σημαντικές ανησυχίες, απαιτώντας την προσοχή μας πλέον και βραχυπρόθεσμα».



