• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
18:19 - 02 Απρ 2008

Στρατηγικές συνεργασίες μεταξύ της Indesit Company και των προμηθευτών της

Ένα νέο πρότυπο συνεργασίας μεταξύ επιχειρήσεων και προμηθευτών. Αυτό πρότεινε η Indesit Company μέσω μια παγκόσμιας διαδικτυακής συνδιάσκεψης, η οποία περιλάμβανε το τμήμα αλυσίδων ανεφοδιασμού και τους στρατηγικούς προμηθευτές του ομίλου.

Η καινοτόμος αυτή πρόταση στοχεύει στο να αναπτυχθεί ένα νέο και ουσιαστικότερο είδος σχέσης, βελτιώνοντας τους τομείς της ανταγωνιστικότητα ενώ ταυτόχρονα να προασπίζεται την υψηλή ποιότητα μειώνοντας τις δαπάνες.

Ο τρόπος με τον οποίον η πρόταση διαμορφώθηκε ήταν από μόνος του καινοτόμος: 250 δικτυακές συνδέσεις διαμόρφωσαν μια εικονική συνεδρίαση με περίπου 90 προμηθευτές, κάνοντας το Fabriano παγκόσμιο κέντρο επικοινωνίας μεταξύ της Indesit και των κοινωνικών της εταίρων.

Το σύστημα το οποίο χρησιμοποιείται από την Indesit - η διαδικτυακή συνδιάσκεψη - αποτελεί ένα καινοτόμο τρόπο επικοινωνίας ο οποίος συντομεύει τις αποστάσεις ενώ ταυτόχρονα διευρύνει τους ορίζοντες. Ένα ταξίδι στο διαδίκτυο το οποίο εκμηδενίζει το χρόνο και το κόστος συγκεντρώνοντας ανθρώπους από όλων τον κόσμο, την ίδια στιγμή, να ανταλλάσουν πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο και με απόλυτη ασφάλεια την οποία θα μπορούσε να μαςπαρέχει το προσωπικό μας γραφείο. Περισσότερες από 90 επιχειρήσεις παγκοσμίως συνδέονται πλέον μέσω του διαδικτύου.

Το γεγονός αυτό παγίωσε την σχέση συνεργασίας μεταξύ των προμηθευτών και επέτρεψε σε όλους να εμπλακούν και να συμμετέχουν ώστε να προτείνουν τις καλύτερες δυνατές λύσεις οι οποίες θα μειώσουν τις δαπάνες παραγωγής διατηρώντας παράλληλα την ποιότητα των συνεδριάσεων, ταλειτουργικά και αισθητικά standards.

«Η επιτυχία της εταιρίας μας», σχολίασε ο Marco Marini, Indesit Company’s supply chain manager, «εξαρτάται από την ικανότητα μας, να βελτιώνουμε την ποιότητα των προϊόντων μας, καθώς επίσης και να παγιώνουμε και να ενισχύουμε περαιτέρω την ανταγωνιστικότητα μας στην αγορά».