Με την ενέργεια αυτή προτρέπει όλους τους πελάτες των σούπερ μάρκετ Carrefour και Champion Μαρινόπουλος να συμμετάσχουν κι αυτοί ενεργά στην προστασία του περιβάλλοντος, χρησιμοποιώντας για τα καθημερινά τους ψώνια την τσάντα πολλαπλών χρήσεων.
Ο Όμιλος Carrefour Μαρινόπουλος αναλαμβάνει μία σειρά από «πράσινες πρωτοβουλίες». Συγκεκριμένα, τα καταστήματα Carrefour και Champion Μαρινόπουλος ανακυκλώνουν χαρτικά, μπαταρίες και ηλεκτρικές συσκευές, δημιουργούν 3 νέα κέντρα ανακύκλωσης, προτρέπουν τους καταναλωτές τους να χρησιμοποιούν τσάντες πολλαπλών χρήσεων και ενισχύουν τη χρήση λαμπτήρων εξοικονόμησης ενέργειας.
Παράλληλα, ο όμιλος Carrefour φροντίζει για κάθε δέντρο που χρησιμοποιείται για τη δημιουργία επίπλων να φυτεύεται ένα νέο στη θέση του, δεδομένου ότι τα έπιπλα κήπου που διατίθενται στα καταστήματα Carrefour είναι από πιστοποιημένη ξυλεία FSC.



