• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
18:35 - 27 Ιουν 2008

Νέες ζημιές και απομειώσεις για τη Merrill βλέπει η Lehman

Ανοδικά αναθεώρησε τις εκτιμήσεις της για τις ζημιές της Merrill Lynch κατά το δεύτερο οικονομικό τρίμηνο η Lehman Brothers, καθώς πιθανολογείται ότι οι διαγραφές που σχετίζονται με τα ενυπόθηκα δάνεια μειωμένης εξασφάλισης θα είναι μεγαλύτερα του αναμενόμενου.

Ο αναλυτής της Lehman, Roger Freeman εκτιμά ότι οι ζημιές της Merrill πιθανόν να φτάσουν τα 2,78 δολάρια ανά μετοχή, από 64 σεντ που ήταν η προηγούμενη εκτίμησή του. Ο Freeman προχώρησε σε ανοδική αναθεώρηση για τις διαγραφές της εταιρίας για το τρίμηνο στα 5,4 δις. δολάρια, από 2,4 δις. προηγουμένως.

Έτσι η Lehman έρχεται να προστεθεί στις Sanford C. Bernstein και Goldman Sachs που είχαν επίσης προβλέψει περαιτέρω απομειώσεις για τη Merrill. Να σημειωθεί ότι η εταιρία έχει συνολικά καταγράψει τρεις συνεχόμενες τριμηνιαίες απώλειες και διαγραφές ύψους 18 δις. δολαρίων.