• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
18:43 - 11 Ιουλ 2008

Αλλαγές στη σύνθεση των δεικτών ΧΑ

Συνέπεια της παραμονής των μετοχών της εταιρείας «ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΕΣΒΟΥ Α.Ε..» σε αναστολή διαπραγμάτευσης από την Δευτέρα 30 Ιουνίου 2008, και σύμφωνα με τους Βασικούς Κανόνες Διαχείρισης & Υπολογισμού των Δεικτών FTSE/Χ.Α. (παρ. 7.4) προβλέπεται η αφαίρεση των μετοχών της εταιρείας από την σύνθεση των Δεικτών στους οποίους συμμετέχει.

Πιο συγκεκριμένα:

·FTSE/X.A. SmallCap 80

Οι μετοχές της εταιρείας αφαιρούνται από την σύνθεση του Δείκτη και αντικαθίστανται από τις μετοχές της εταιρείας «ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΙΚΡΟΓΕΥΜΑΤΑ Α.Β.E.Ε.» με στάθμιση 75%.

·FTSE/X.A. 140

Οι μετοχές της εταιρείας αφαιρούνται από την σύνθεση του Δείκτη και αντικαθίστανται από τις μετοχές της εταιρείας «ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΙΚΡΟΓΕΥΜΑΤΑ Α.Β.E.Ε.» με στάθμιση 75%.

·FTSE/X.A. Ταξίδια & Αναψυχή

Οι μετοχές της εταιρείας αφαιρούνται από την σύνθεση του Δείκτη χωρίς την αντικατάσταση τους από τις μετοχές άλλης εταιρείας.

·FTSE/X.A. Τρόφιμα & Ποτά

Οι μετοχές της εταιρείας «ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΙΚΡΟΓΕΥΜΑΤΑ Α.Β.E.Ε.» εισέρχονται στην σύνθεση του Δείκτη με στάθμιση 75% συνέπεια της συμμετοχής τους στην σύνθεση του Δείκτη FTSE/X.A. 140.

Οι αλλαγές θα πραγματοποιηθούν πριν την έναρξη των συναλλαγών της συνεδρίασης της Δευτέρας 14 Ιουλίου 2008.