• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
ΔΑΑ: Δύο χρόνια Αθήνα - Σιγκαπούρη με Scoot!
16:20 - 20 Ιουν 2019

ΔΑΑ: Δύο χρόνια Αθήνα - Σιγκαπούρη με Scoot!

Σήμερα, Πέμπτη 20 Ιουνίου, εορτάστηκε στον ανακαινισμένο δορυφορικό αεροσταθμό του ΔΑΑ η συμπλήρωση 2 χρόνων πτήσεων της εταιρείας Scoot στο δρομολόγιο Αθήνα – Σιγκαπούρη.  

Η Scoot, θυγατρική της Singapore Airlines, είναι η μοναδική εταιρεία που συνδέει απευθείας τη Σιγκαπούρη με την Αθήνα, η οποία αποτέλεσε τον πρώτο ευρωπαϊκό προορισμό της, αλλά και την πρώτη πτήση μεγάλης απόστασης της εταιρείας.

Μερικά στοιχεία:

-Από την έναρξη των πτήσεων της Scoot στις 20 Ιουνίου 2017 έως σήμερα, η εταιρεία έχει μεταφέρει στο δρομολόγιο 150.000 επιβάτες. Οι περισσότεροι επισκέπτες της Αθήνας με τη Scoot προέρχονται από τη Σιγκαπούρη, την Ταιβάν, την Αυστραλία και την Ινδονησία.

- Η Scoot είναι μια από τις πιο δημοφιλείς εταιρείες χαμηλού κόστους στην Ασία και προσφέρει προσιτές τιμές για 60 προορισμούς στην περιοχή Ασίας – Ειρηνικού. Δημοφιλείς προορισμοί των Ελλήνων ταξιδιωτών με τη Scoot είναι το Μπαλί, το Πουκέτ και το Σίδνεϊ.

- 2018: 79.055 επιβάτες, το οποίο είναι η καλύτερη ιστορικά επίδοση στη γραμμή Αθήνα – Σινγκαπούρη (προηγούμενο ρεκόρ – 66 χιλ το 2004)

- Κατά την κορύφωση της θερινής περιόδου του 2019 (Ιούνιος – Σεπτέμβριος), η Scoot θα πραγματοποιεί 5 εβδομαδιαίες συχνότητες στο δρομολόγιο

Ακολουθούν ενδεικτικές φωτογραφίες από τη σημερινή εκδήλωση.