• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
12:30 - 07 Δεκ 2006

Plias: Επέκταση συνεργασίας με Cadum

Στα πλαίσια επέκτασης τη συνεργασία της εταιρείας Pliasμε τη γαλλική εταιρία Cadum, αναλαμβάνει την αποκλειστική παραγωγή όλων των προϊόντων της στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις στη Ριτσώνα.

Η συμφωνία ανάμεσα στις δύο εταιρίες ολοκληρώθηκε, πρόσφατα, και αφορά στην παραγωγή όλων των στερεών σαπουνιών της εταιρίας και ειδικότερα των brands: Cleopatra, Cadum, Donge και Savon Le Naturel. Σημειώνεται ότι η εταιρία Cadum, με έδρα το Παρίσι, ελέγχει σημαντικό μερίδιο στη γαλλική αγορά στερεών σαπουνιών και πραγματοποιεί μεγάλο όγκο εξαγωγών σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Aπω Ανατολής.

Με τη νέα συνεργασία, που συνεπάγεται την επιπλέον προσθήκη στην παραγωγή 2.500 τόνων σαπουνιού ετησίως, αναμένεται να καλυφθεί σημαντικά η παραγωγική δυναμικότητα του εργοστασίου της Plias και να βελτιωθεί η παραγωγικότητα.

Επισημαίνεται ότι η συνεργασία της Plias με την εταιρία Cadum ξεκίνησε τον Απρίλιο του 2004 με τη διάθεση των στερεών σαπουνιών Cleopatra στην Ελληνική και Κυπριακή αγορά.

Τα θετικά αποτελέσματα της διανομής των προϊόντων συνέβαλαν στην επέκταση της συνεργασίας μεταξύ των δύο εταιριών και ως αποτέλεσμα το 2005, η Cadum ανέθεσε στην Plias την παραγωγή της νέας σειράς αφρόλουτρων Cleopatra. Με την υπογραφή και της πρόσφατης συμφωνίας ενισχύεται περαιτέρω η συνεργασία των δύο μερών και η Plias αποτελεί πλέον στρατηγικό συνεργάτη της Cadum.

Τα προϊόντα, που θα παράγονται στις εγκαταστάσεις της Plias, θα πωλούνται μέσω του δικτύου της θυγατρικής εταιρίας PliasEmporiki στην ελληνική αγορά και μέσω του δικτύου της Cadum σε όλες τις αγορές της Ευρώπης και της Aπω Ανατολής, όπου δραστηριοποιείται η εταιρία.