O κ. Τρούλης μάλιστα, είπε ότι, "εάν ποτέ πιεστώ για πράξεις σε βάρος της εταιρείας, έχω την επιλογή να παραιτηθώ. Τα στελέχη της Iberdrola είναι αξιόλογα και δεν θα δημιουργήσουν ποτέ κανένα πρόβλημα".
Πάντως, δεν υπάρχει καμία σκέψη για έξοδο της μετοχής τη Ρόκας από το ταμπλό, δηλώνουν εκπρόσωποι της Iberdrola, οι οποίοι τονίζουν: «Δεν είμαστε καινούργιοι στη Ρόκας, είμαστε ήδη 2 χρόνια εδώ και το στρατηγικό μας πλάνο ταιριάζει απόλυτα με αυτό της εταιρείας », τόνισαν στελέχη της Iberdrola, διευκρινίζοντας ότι «δεν βρισκόμαστε σε συνέλευση της Iberdrola για να τεθεί αναλυτικά το ζήτημα εξόδου της Ρόκας από το Xρηματιστήριο Αθηνών».
Η Ετήσια Γενική Συνέλευση επικύρωσε τη διανομή μερίσματος 0,18 ευρώ ανά μετοχή για τη χρήση 2006, η αποκοπή το οποίου θα γίνει στις 21/5, ενώ η πληρωμή του θα ξεκινήσει στις 29 Μαΐου.
Τέλος, όσον αφορά την αντικατάσταση του παραιτηθέντος Γεωργίου Ρόκα από το ΔΣ ως φυσικού προσώπου, η Γενική Συνέλευση αποφάσισε να συζητηθεί εκ νέου το ζήτημα σε προσεχές ΔΣ της εταιρείας.
Αντιγόνη Αυγεροπούλου



