• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
16:57 - 06 Αυγ 2007

Πετζετάκις: Πρώτο κοινό ομολογιακό δάνειο ύψους 7 εκατ.

Στη σύναψη του πρώτου κοινού ομολογιακού δανείου ύψους 7 εκατ. ευρώ, τετράμηνης διάρκειας και σταθερού επιτοκίου προέβη η Πετζετάκις, μετά την σύναψη του δεσμευτικού προσυμφώνου με 4 εταιρίες επενδυτικών κεφαλαίων του εξωτερικού.

Οπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της εισηγμένης, το εν λόγω δάνειο εξασφάλιζεται με ενέχυρο επί μετοχών της θυγατρικής της Πετζετάκις ΒορείουΕλλάδας με μοναδικούς δανειστές τις 4 εταιρίες επενδυτικών κεφαλαίων του εξωτερικού και εκπρόσωπο αυτών / διαχειριστή πληρωμών την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος.


Τα κεφάλαια από το δάνειο αυτό θα χρησιμοποιηθούν για την ενδιάμεση χρηματοδότηση της Εταιρίας προς κάλυψη των άμεσων λειτουργικών αναγκών της σε κεφάλαια κίνησης και για την αποπληρωμή της ενδιάμεσης εξασφαλισμένης χρηματοδότησης, που είχε λάβει η Εταιρία από την ολλανδική εταιρία Wavin B.V