• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
Συνάντηση Μαρινάκη με πρόεδρο ΠΕΔΜΕΔΕ- Τι συζητήθηκε
10:08 - 04 Απρ 2025

Συνάντηση Μαρινάκη με πρόεδρο ΠΕΔΜΕΔΕ- Τι συζητήθηκε

Συνάντηση με τον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ένωσης Διπλωματούχων Μηχανικών Εργοληπτών Δημοσίων Έργων (ΠΕΔΜΕΔΕ) κ. Κωνσταντίνο Γκολιόπουλο είχε ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης. Στο επίκεντρο των συζητήσεων βρέθηκαν οι εξελίξεις στον κατασκευαστικό κλάδο. 

Από την πλευρά του, ο προεδρος της ΠΕΔΜΕΔΕ ανέφερε τα σημαντικά ζητήματα που κλονίζουν τον κατασκευαστικό κλάδο, ενώ ο κ. Μαρινάκης δεσμεύτηκε να στηρίξει την ΠΕΔΜΕΔΕ σχετικά με συναντήσεις με τα συναρμόδια Υπουργεία για την αντιμετώπιση των προβλημάτων των εργοληπτών.

Επιπλέον, ο κ. Γκολιόπουλος ενημέρωσε τον κ. Μαρινάκη και για την σημαντική ευθύνη της οργάνωσης του εμβληματικού Συνεδρίου της Ευρωπαϊκής Κατασκευαστικής Βιομηχανίας – F.I.E.C. που έχει αναλάβει η ΠΕΔΜΕΔΕ και το οποίο θα λάβει χώρα στις 15-17 Μαΐου στην Αθήνα.

Τέλος, ο κ. Γκολιόπουλος τόνισε ότι η ΠΕΔΜΕΔΕ έχει απευθύνει πρόσκληση και στον ίδιο τον πρωθυπουργό να παραστεί και να απευθύνει χαιρετισμό.