Αξίζει να σημειωθεί πως και ο Υπουργός Απασχόλησης, κ. Σάββας Τσιτουρίδης, που ρωτήθηκε για το ίδιο θέμα, διέψευσε ότι θα συγκληθεί έκτακτη Διυπουργική λόγω του ρώσικου ενδιαφέροντος για το πακέτο του ΟΤΕ.
Τέλος από την Θεσσαλονίκη, ο πρόεδρος του Ομίλου, Παναγής Βουρλούμης, δήλωσε ότι σε τίποτα δεν πρόκειται να επηρεάσει την πορεία ή το στρατηγικό σχέδιο του ΟΤΕ η είσοδος στρατηγικού επενδυτή στην εταιρεία, ενώ όσον αφορά τις αντιδράσεις των εργαζομένων επανέλαβε ότι ναι μεν έχουν κάθε δικαίωμα να διαμαρτύρονται, αλλά θα πρέπει να καταλάβουν πόσο συμφέρουσα και επωφελής για τους ίδιους είναι η εξέλιξη αυτή
Πρόωρα χαρακτήρισε τα σενάρια εκδήλωσης ενδιαφέροντος από ρωσική εταιρείας για τον ΟΤΕ, ο Υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών, Μιχάλης Λιάπης, επισημαίνοντας ότι από τον Οκτώβριο ο σύμβουλος που θα οριστεί θα αναλάβει την περαιτέρω αποκρατικοποίηση του ΟΤΕ.



