Η διοίκηση της Info-Quest είναι υποχρεωμένη να προχωρήσει στην υποβολή δημόσιας πρότασης μετά την εξαγορά του 10,8% των μετοχών που κατείχε η Alpha Bank στην Unisystems.
Παράλληλα αυτή είναι και η επιδίωξη της Info-Quest η οποία επιδιώκει τώρα το delisting της Unisystems από το ταμπλό της Σοφοκλέους.
Ωστόσο δεν η διοίκηση της εταιρείας δεν γνωστοποιεί τις από εκεί και μετά προθέσεις της, δηλαδή αν η Unisystems θα συνεχίσει να υφίσταται ως νομικό πρόσωπο ή όχι και με ποια μορφή.
Η Info-Quest έλεγχε το 50,02% του μετοχικού κεφαλαίου της Unisystems μετά την δημόσια πρόταση που είχε υποβάλει τον Δεκέμβριο του 2006, όταν η συμμετοχή της είχε ανέλθει στο 33,4%.
Σημειώνεται ότι η Unisystems αποτελεί βασικό «όχημα» για τον όμιλο Quest στην στρατηγική του για ανάπτυξη στον τομέα των ολοκληρωμένων έργων πληροφορικής στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.



