Οι επενδύσεις αυτές, σύμφωνα με τον ίδιο, θα είναι για την αύξηση της παραγωγής σε γιαούρτι με την τοποθέτηση νέων γραμμών παραγωγής αλλά και για επέκταση των αποθηκευτικών χώρων.
Πάνω από 10% το μερίδιο στην ελληνική αγορά
Επιτακτική ανάγκη χαρακτήρισε ο Παναγιώτης Τσινάβος τις συγκεκριμένες επενδύσεις, καθώς όπως μας αποκάλυψε η ζήτηση για τα γιαούρτια Κρι Κρι τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο. Στην Ελλάδα σήμερα το μερίδιό της σε όγκο έχει ξεπεράσει το 10%, από το μισό που ήταν πριν από μία διετία. Αύξηση που όπως μας είπε πηγάζει από την ελληνικότητα του προϊόντος που πλέον ελκύει τον Ελληνα καταναλωτή, ο οποίος συνειδητά επιλέγει να στηρίξει τα ντόπια προϊόντα.
Άνοιγμα στις αγορές του εξωτερικού
Την ίδια στιγμή η εταιρεία έχει εντείνει τις προσπάθειές της εισόδου σε νέες αγορές του εξωτερικού με βασικότερη την Αγγλία. Σύμφωνα με τον επιχειρηματία η είσοδος αναμένεται να έχει πραγματοποιηθεί μέχρι το καλοκαίρι. Σημειώνεται ότι σήμερα η εταιρεία έχει τοποθετήσει τα προϊόντα της στις μεγαλύτερες αλυσίδες της Γερμανίας, της Ολλανδίας και της Δανίας.
Προϊοντικές εξελίξεις υπάρχουν και ως προ τα παγωτά Κρι Κρι, καθώς μόλις πριν από ένα μήνα λανσάρισε δύο νέους κωδικούς το Master ION Αμυγδάλου και το Νoisette. H εκτίμησή του είναι ότι η πορεία των πωλήσεων του παγωτού θα είναι αυξημένες έναντι του 2012, λόγω των άκρως θετικών εκτιμήσεων που υπάρχουν για το κύμα των τουριστών που θα επισκεφτούν τη χώρα τη φετινή περίοδο. Και μάλιστα σε προορισμούς, όπως η Κρήτη, η Ρόδος και η Κέρκυρα, όπου η εταιρεία έχει πετύχει διευρυμένη παρουσία.
Δέσποινα Καραγιαννοπούλου
Διαβάστε επίσης:
- «Ελεύθερη πτώση» -50% για τα κέρδη της Societe Generale το α' τρίμηνο
- Συρία: Για χρήση χημικών όπλων από τους αντάρτες κάνει λόγο η επίτροπος του ΟΗΕ
- Αποκλιμακώνεται η κατάσταση στην Κορεατική χερσόνησο
- Ισπανία: «Ναι μεν, αλλά...» για την οικονομία από τον ντε Γκίντος
- Frigoglass: Έκδοση 5ετούς ομολόγου ύψους 250 εκατ. ευρώ
- Κομισιόν: Θετικά μηνύματα για τους υδρογονάνθρακες στην Ελλάδα
- To Fiat 500 με 580 ίππους!
- Ποιοι αναμένεται να εξαιρεθούν από το χαράτσι της ΔΕΗ
- Αλματώδης η αύξηση των μεταναστών στη Γερμανία για το 2012
- Ε.Θ.Ε.: Οι ΑΕΕΑΠ μπορούν να συμβάλουν στην αξιοποίηση των ακινήτων του Δημοσίου
- Βάιντμαν: Η ΕΕ να μην αυξήσει την ανταγωνιστικότητά της εις βάρος της Γερμανίας
- Νέο "άνοιγμα" από Σαμαρά στην Κίνα



