• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
Η ΔΩΔΩΝΗ παραμένει "πιστή" στους 6.500 παραγωγούς της
17:27 - 03 Οκτ 2013

Η ΔΩΔΩΝΗ παραμένει "πιστή" στους 6.500 παραγωγούς της

Η ηπειρώτικη γαλακτοβιομηχανία διατηρεί τη συνεργασία με τους παραγωγούς, ενώ ετοιμάζεται για αλλαγές στην πολιτική τιμών. 

Όπως αναφέρει η ΔΩΔΩΝΗ με ανακοίνωσή της, οι πωλήσεις της συνεχίζουν να αυξάνονται τόσο στην εξωτερική όσο και στην εσωτερική αγορά, κάτι που δίνει μεγάλη αισιοδοξία για το μέλλον.

Η ΔΩΔΩΝΗ τη νέα γαλακτοκομική περίοδο θα συνεχίσει να προμηθεύεται όλη την ποσότητα του διαθέσιμου γάλακτος από τους 6.500 ηπειρώτες παραγωγούς της, στη βάση των κριτηρίων που ισχύουν τα τελευταία 50 χρόνια.
Η ετήσια συντήρηση του εργοστασίου ολοκληρώνεται τις επόμενες ημέρες και αμέσως μετά θα ξεκινήσει η παραγωγή της φέτας.
Επίσης για τη νέα γαλακτοκομική περίοδο η ΔΩΔΩΝΗ, που παραμένει ο μεγαλύτερος παραγωγός φέτας, θα ενημερώσει για την πολιτική τιμών στο γάλα, τους παραγωγούς – συνεργάτες της, μετά και την έγκριση του Δ.Σ στα μέσα του Οκτωβρίου.

galata610