• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
20:41 - 30 Αυγ 2006

Citigroup: Διακράτηση για ΟΤΕ, Πώληση για ΔΕΗ, Αγορά για ΕΧΑΕ, Φουρλής

ΟΤΕ Την τιμή στόχο των 19 ευρώ και τη σύσταση Hold/HighRisk διατυπώνει η Citigroup για τη μετοχή του ΟΤΕ, μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων πρώτου εξαμήνου.

Οι αναλυτές της Citigroup αναφέρουν ότι τα καθαρά εξαμήνου διαμορφώθηκαν κάτω από τις εκτιμήσεις της αγοράς, αν και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του διεθνούς οίκου, ενώ αντίθετα τα κέρδη EBITDA διαμορφώθηκαν πάνω από τις εκτιμήσεις του οίκου.

ΔΕΗ

Διατηρεί τη σύσταση Sell/HighRisk για τη μετοχή της ΔΕΗ και την τιμή στόχο των 17,5 ευρώ ανά μετοχή η Citigroup. μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων εξαμήνου.

Τα απογοητευτικά αποτελέσματα πρώτου εξαμήνου της ΔΕΗ, αποκαλύπτουν, σύμφωνα με τους αναλυτές της Citigroup, τα διαχειριστικά προβλήματα του οργανισμού σε ένα περιβάλλον υψηλών ενεργειακών τιμών.

ΕΧΑΕ

Διατηρεί τη σύσταση Buy για τη μετοχή της ΕΧΕΑ η Citigroup και την τιμή στόχο των 10,46 ευρώ. Τα κέρδη των ΕΧΑΕ διαμορφώθηκαν11% υψηλότερααπό τις εκτιμήσεις του διεθνούς οίκου, ωστόσο οι αναλυτές εστιάζουν στην υποχώρηση του όγκου συναλλαγών κατά το δεύτερο τρίμηνο που κυμάνθηκαν 20-25% χαμηλότερα από τις εκτιμήσεις των αναλυτών του.

Φουρλής

Τη σύσταση Buy επαναλαμβάνει και για τη μετοχή της Φουρλής η Citigroup, ενώ προτείνει την τιμή στόχο των 12,70 ευρώ, εστιάζοντας στην αύξηση των πωλήσεων, αλλά και στα αυξημένα φορολογικά κόστη της περασμένης χρονιάς που έπληξαν τα καθαρά κέρδη του ομίλου.