• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
16:16 - 18 Ιουλ 2007

ΔΕΗ: Τρεις οι νέοι Αναπληρωτές Διευθυντές

Δες περισσότερα άρθρα του Reporter.gr όταν αναζητάς ειδήσεις στην Google

Τον καθορισμό του αριθμού των θέσεων Αναπληρωτών Διευθυνόντων Συμβούλων σε τρεις αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΗ, στα πλαίσια της στρατηγικής που υλοποιεί η Διοίκηση της εταιρείας για το λειτουργικό διαχωρισμό των δραστηριοτήτων της.

Ειδικότερα, οι νέες θέσεις καθορίζονται ως εξής:

α. Ένας Αναπληρωτής ΔΝΣ, ο οποίος θα εποπτεύει τις Γενικές Διευθύνσεις Ορυχείων, Παραγωγής και Εμπορίας.

β. Ένας Αναπληρωτής ΔΝΣ, ο οποίος θα εποπτεύει τις Γενικές Διευθύνσεις Μεταφοράς και Διανομής, το Διαχειριστή Δικτύου των Νησιών και το Κέντρο Δοκιμών, Ερευνών και Προτύπων.

γ. Ένας Αναπληρωτής ΔΝΣ, ο οποίος θα εποπτεύει τις Γενικές Διευθύνσεις Οικονομικών Υπηρεσιών, Ανθρωπίνων Πόρων και Οργάνωσης και Επιτελικών Υπηρεσιών.

Επίσης, αποφάσισε τον ορισμό του κ. Νικολάου Χατζηαργυρίου - Εκτελεστικό Μέλος και Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΗ - Αναπληρωτή Διευθύνοντος Συμβούλου, με αρμοδιότητα την εποπτεία των Γενικών Διευθύνσεων Μεταφοράς και Διανομής, του Διαχειριστή Δικτύου των Νησιών και του Κέντρου Δοκιμών, Ερευνών και Προτύπων.