• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
Έρχονται το 72ο Ελληνικό Ντέρμπι και το Κύπελλο Λευκού Πύργου στον ιππόδρομο Αθηνών
15:24 - 09 Ιουλ 2018

Έρχονται το 72ο Ελληνικό Ντέρμπι και το Κύπελλο Λευκού Πύργου στον ιππόδρομο Αθηνών

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι προετοιμασίες για το 72ο Ελληνικό Ντέρμπι, που πραγματοποιείται αυτό το Σάββατο 14 Ιουλίου 2018, στον ιππόδρομο Αθηνών, στο Μαρκόπουλο.

Πέντε καθαρόαιμοι τριετείς ίπποι έχουν θέσει υποψηφιότητα για να διεκδικήσουν το βαρύτιμο τρόπαιο της σπουδαίας ιπποδρομίας. Στις εγγραφές, που έκλεισαν σήμερα, δήλωσαν συμμετοχή για το Ντέρμπι οι ΜΑΝΟΥΣΟΣ, ΜΥΘΟΣ, ΠΑΛΛΑΝΤΙΟ, ΣΤΡΕΪΝΤΖΕΡΙΝΔΕΝΑΪΤ και ΤΖΙΜ ΓΟΥΪΝΝΕΡ.

Η ιπποδρομιακή συγκέντρωση του Σαββάτου περιλαμβάνει συνολικά επτά ελληνικές ιπποδρομίες που θα ξεκινήσουν στις 18:00. Στο πρόγραμμα, εκτός από το Ντέρμπι, δεσπόζει και η κλασική ιπποδρομία για το Κύπελλο Λευκού Πύργου. Διεκδικητές του Κυπέλλου είναι εννέα από τους κορυφαίους ίππους του ιπποδρόμου: ΑΤΡΕΪΓΙΟΥ, ΓΙΟΥΤΟΚΙΝΤΟΥΜΗ, ΔΟΛΑΡΙΟΥΛΗΣ, ΚΟΡΑΛ ΤΖΕΜ, ΜΕΝΤΩΡ, ΜΟΥΡΙΝΓΚ ΜΑΣΤ, ΝΤΕΒΙΛΣ ΜΠΡΙΤΖ, ΠΟΕΤΙΚ ΓΚΕΣΤ και ΤΕΝΖΙΝΓΚ ΝΟΡΓΚΑΪ.

Οι ίπποι και οι αναβάτες που θα πάρουν μέρος σε κάθε ιπποδρομία, καθώς και η θέση τους στο μηχάνημα εκκίνησης (start) θα οριστικοποιηθούν την Τετάρτη.