• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
15:29 - 29 Μάι 2009

Ίσως και μικρές ζημιές στο α΄ τρίμηνο για την MIG

Επηρεασμένη από τις ισχνές επιδόσεις των συμμετοχών αλλά και από ορισμένες υποαξίες η MIG σε ενοποιημένη βάση ενδέχεται να μην επιτύχει κέρδη αλλά μικρές ζημίες ενώ αντιθέτως σε επίπεδο μητρικής θα εμφανίσει μικρά κέρδη.

Η αρχική εκτίμηση που έκανε λόγο για κέρδη 15 εκατ ευρώ δεν φαίνεται να επιβεβαιώνεται στο α΄ τρίμηνο του 2009.
Τα κέρδη του α΄ τριμήνου του 2008 είχαν διαμορφωθεί στα 202 εκατ ευρώ συμπεριλαμβανομένων και των εκτάκτων κερδών από την πώληση του ΟΤΕ ύψους 145 εκατ ευρώ περίπου.
Συγκυριακά το α΄ τρίμηνο της MIG δεν είναι θετικό ωστόσο από τα επόμενα τρίμηνα αναμένεται βελτίωση των χρηματοοικονομικών επιδόσεων της.

Σημειώνεται ότι στις 9 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί η α΄ επαναληπτική γενική συνέλευση της MIG που θα αποφασίσει μεταξύ των άλλων και διανομή μερίσματος 0,20 ευρώ ανά μετοχή.

Πέτρος Λεωτσάκος
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.