• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
18:15 - 20 Σεπ 2006

Τεχνική Ολυμπιακή: «Αποχωρεί» από την Μελτέμι Καστρί

Σε διαπραγματεύσεις για την πώληση της συμμετοχής της (ποσοστού 75%) στην εταιρεία Μελτέμι Καστρί ΑΒΕΤΕ από την εταιρεία AES Energy Development S.A, βρίσκεται η διοίκηση της Τεχνικής Ολυμπιακής μετά από εκδηλωθείσα πρόθεση της τελευταίας για εξαγορά της εν λόγω συμμετοχής.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση η τιμή και οι λοιποί όροι εξαγοράς θα εξαρτηθούν από τον τεχνικό, νομικό και οικονομικό έλεγχο της εταιρείας Μελτέμι Καστρί ΑΒΕΤΕ, που θα διενεργήσει η AES Energy Development S.A με τους συνεργάτες της.

Σημειώνεται ότι η Μελτέμι Καστρί ΑΒΕΤΕ δραστηριοποιείται στην παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές και ειδικότερα από αιολική ενέργεια.

Σήμερα έχει ένα αιολικό πάρκο σε λειτουργία στη θέση Καστρί της Εύβοιας, εγκατεστημένης ισχύος 5 MW και τέσσερις (4) άδειες εγκατάστασης αιολικών πάρκων, συνολικής ισχύος 72 MW, στους νομούς Λακωνίας, Αχαΐας και Μαγνησίας.