• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
15:16 - 18 Δεκ 2008

Προβοκάτσια με τις χριστουγεννιάτικες ατζέντες της ATEbank!

Προβοκάτσια με τα ημερολόγια της ΑΤΕbank, ότι δήθεν δεν περιλαμβανόταν η Αγροτική Ασφαλιστική στα περιεχόμενα για τις εταιρείες του ομίλου, καταγγέλλει η διοίκηση της Τράπεζας.

Όπως αναφέρεται, "σχετικά με δημοσιεύματα του Τύπου στα οποία γίνεται αναφορά, μετά από σχετική έκδοση Δελτίου Τύπου του Πανελληνίου Συνδέσμου Εργαζομένων Αγροτικής ΑΕΕΓΑ,για την εκτύπωση ημερολογίων της ATEbank για το 2009 στα περιεχόμενα των οποίων δεν συμπεριλαμβάνεται η ΑΤΕ Ασφαλιστική στις εταιρείες του ομίλου της ΑΤΕbank και προς αποκατάσταση της αλήθειας, επισημαίνονται τα παρακάτω:

Η ΑΤΕbank για τους πελάτες του δικτύου της και των υπηρεσιών της εκτύπωσε κεντρικά και διανέμει ήδη 80.000 ημερολόγια τσέπης και 40.700 ημερήσια ημερολόγια μεσαίου και μεγάλου μεγέθους. Στα ημερολόγια αυτά περιλαμβάνονται τα λογότυπα και τα τηλέφωνα των εταιρειών του ομίλου της ΑΤΕbank και μάλιστα με πρώτη την ΑΤΕ Ασφαλιστική. Η Διοίκηση του ομίλου της ΑΤΕbank ήδη διέταξε την διενέργεια ελέγχου, προκειμένου να διαπιστωθούν οι «εκδότες» των ημερολογίων που δεν αναφέρουν την ΑΤΕ Ασφαλιστική στις εταιρείες του Ομίλου. Από την μέχρι τώρα πορεία του ελέγχου διαπιστώθηκε ότι τα ημερολόγια αυτά εκδόθηκαν με πρωτοβουλία του Καταστήματος της ΑΤΕbank στην Λεωφόρο Συγγρού 173, το οποίο εδρεύει στο ίδιο κτίριο με τα γραφεία της ΑΤΕ Ασφαλιστικής, όπου βρίσκονται και τα γραφείατου Πανελληνίου Συνδέσμου Εργαζομένων Αγροτικής ΑΕΕΓΑ, που «κατήγγειλε» το γεγονός. Ίδια ημερολόγια εκδόθηκαν και με πρωτοβουλία του ενός εκ των δύο Συλλόγων Συνταξιούχων της ΑΤΕbank.

Η ΑΤΕbank καταγγέλλει ως προβοκάτσια την έκδοση των συγκεκριμένων ημερολογίων και με την ολοκλήρωση του ελέγχου θα αποκαλύψει όλους όσους προβαίνουν σε άνομες και αθέμιτες ενέργειες που έχουν σκοπό να εξυπηρετήσουν μικροκομματικά συμφέροντα, πλήττοντας την εικόνα της τράπεζας. Eπιπροσθέτως, προς αποκατάσταση της αλήθειας έχει ξεκινήσει ήδη η αποστολή σε όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης των ημερολογίων τα οποία έχουν εκδοθεί κατόπιν εντολής της Διοίκησης της ΑΤΕbank και στα οποία αναφέρεται η ΑΤΕ Ασφαλιστική στις εταιρείες του Oμίλου".