• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
ERGO Ασφαλιστική: Ανοιχτός διάλογος με συνεργάτες της απ’το Δίκτυο Μεσιτών
21:27 - 11 Απρ 2023

ERGO Ασφαλιστική: Ανοιχτός διάλογος με συνεργάτες της απ’το Δίκτυο Μεσιτών

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συνάντηση της Ergo Ασφαλιστικής με τους στρατηγικούς της συνεργάτες από το Δίκτυο Μεσιτών, στο εμβληματικό κτήριο του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης, με στόχο την παρουσίαση των ενεργειών ανάπτυξης της εταιρείας, την ανταλλαγή απόψεων για επίκαιρα θέματα της ασφαλιστικής αγοράς και την περαιτέρω ενίσχυση της συνεργασίας της εταιρείας με τους μεσίτες ασφαλίσεων. 

Τους συμμετέχοντες καλωσόρισε στη συνάντηση ο διευθυντής πωλήσεων του Δικτύου, Γιώργος Παπαδάκης, ο οποίος δήλωσε ότι τέτοιες συναντήσεις με τους συνεργάτες της εταιρείας αποτελούν πάγια τακτική της Ergo, η οποία στοχεύει στον ανοιχτό διάλογο και την ειλικρινή ανταλλαγή απόψεων, με στόχο τη σύσφιξη των σχέσεων και την ενίσχυση του κλίματος αμοιβαίας εμπιστοσύνης και κατανόησης ανάμεσα στα στελέχη της εταιρείας και τους συνεργάτες της. Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο διευθύνων σύμβουλος της Ergo, Νίκος Αντιμησάρης, ο οποίος ανέλυσε τη στρατηγική της εταιρείας, ενώ ανέπτυξε τον καθοριστικό ρόλο που διαδραματίζουν οι μεσίτες για την ανάπτυξη της.

Ο κ. Αντιμησάρης ανέφερε πως «το μέλλον για τα επόμενα χρόνια θα είναι πολυκαναλικό. Μέλημά μας είναι η απρόσκοπτη συνύπαρξη όλων των δικτύων πωλήσεων και η ενδυνάμωση της εγγύτητάς τους, με όραμά μας να γίνουμε η πρώτη επιλογή για τους πελάτες και τους συνεργάτες. Στα σχέδιά μας είναι να στηρίξουμε με επιπλέον ψηφιακά εργαλεία, υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και σύγχρονα προγράμματα ασφάλισης τους συνεργάτες μας, έτσι ώστε να ενισχύσουμε ακόμα περισσότερο το ήδη έμπειρο δίκτυο μεσιτών μας, αλλά και να προσελκύσουμε νέους επαγγελματίες διαμεσολαβητές».