• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
13:26 - 11 Αυγ 2006

Betanet: Εκδοση ομολογιακού ύψους 20 εκατ. ευρώ

Δες περισσότερα άρθρα του Reporter.gr όταν αναζητάς ειδήσεις στην Google

Την έκδοση κοινού ομολογιακού δανείου συνολικής ονομαστικής αξίας 20.000.000 ευρώ και διάρκειας έξι ετών, ανακοίνωσε η Betanet.
Η διοίκηση της εταιρείας υπέγραψε τη σύμβαση κάλυψης του κοινού ομολογιακού δανείου με το σύνολο των όρων έκδοσης και πρωτογενούς διάθεσής του.

Διοργανώτρια τράπεζα και διαχειριστής πληρωμών είναι η ALPHA Bank και οι Ομολογιούχοι Δανειστές που θα καλύψουν πρωτογενώς την ως άνω έκδοση είναι οι ακόλουθες τράπεζες: Alpha Bank, EFG Eurobank Ergasias, Εμπορική Τράπεζα, Τράπεζα Πειραιώς, Λαϊκή Τράπεζα First Business Bank FB και ASPIS BANK.


Oπως διευκρίνισε η εταιρεία, το προϊόν του εν λόγω κοινού ομολογιακού δανείου θα χρησιμοποιηθεί εν μέρει κατά 9 εκατ. ευρώ για την πρόωρη εξόφληση του υφιστάμενου κοινού ομολογιακού δανείου διοργανώσεως της EFG Eurobank Ergasias, εν μέρει κατά 8 εκατ. ευρώ για την μετατροπή μέρους του βραχυπρόθεσμου δανεισμού της εταιρείας σε μακροπρόθεσμο, ενώ τέλος το εναπομείναν ποσό των 3 εκατ. ευρώ θα χρησιμοποιηθεί από την εταιρεία για τη χρηματοδότηση εταιρικών της αναγκών.

Σημειώνεται ότι η εν λόγω έκδοση λήγει σε διάρκεια 6 ετών από την κάλυψή της. Το εν λόγω Κοινό Ομολογιακό Δάνειο, δεν είναι εμπραγμάτως ασφαλισμένο, ενώ οι όροι εκδόσεως αυτού, σε επίπεδο αναληφθεισών (θετικών και αρνητικών ) υποχρεώσεων εκ μέρους του Εκδότη (εταιρεία) είναι οι συνήθεις σε παρόμοιες εκδόσεις.