• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
Η WIND κοντά στους πληγέντες της Χαλκιδικής
15:22 - 11 Ιουλ 2019

Η WIND κοντά στους πληγέντες της Χαλκιδικής

Η Wind προσφέρει σε όλους τους συνδρομητές κινητής στις πληγείσες περιοχές της Χαλκιδικής δωρεάν 1500 λεπτά προς εθνικά κινητά & σταθερά και 1,5GB με ισχύ έως και τις 20 Ιουλίου.

Η WIND Ελλάς, στην προσπάθεια της να βοηθήσει τους συνδρομητές της που βρίσκονται στην περιοχή της Χαλκιδικής η οποία επλήγη από το καταστροφικό κύμα κακοκαιρίας, που μεταξύ άλλων έχει προξενήσει εκτεταμένες ζημιές στο δίκτυο ηλεκτροδότησης, πήρε τις παρακάτω πρωτοβουλίες:

Κατανοώντας τις αυξημένες ανάγκες επικοινωνίας η εταιρία προσφέρει σε όλους τους συνδρομητές κινητής στις πληγείσες περιοχές δωρεάν 1500’ προς εθνικά κινητά & σταθερά και 1,5GB με ισχύ έως και 20/7. Παράλληλα σταματάει η διαδικασία φραγής εισερχομένων/ εξερχομένων κλήσεων στις συνδέσεις συμβολαίου μέχρι και το τέλος του μήνα.

Επιπλέον, η WIND Ελλάς ενημερώνει ότι από την πρώτη στιγμή το Εθνικό Κέντρο Διαχείρισης Δικτύου και οι τεχνικοί της είναι σε επιφυλακή και εργάζονται για την αποκατάσταση της επικοινωνίας το συντομότερο δυνατό.