Την σύναψη καταρχήν συμφωνίας για την μεταβίβαση του 24,42% που κατέχει στην Δομυλικο Α.Ε., ανακοίνωσε η Imperio- Argo Group. Ο αποκτών είναι η AEGEAN EARTH & MARINE CORPORATION με έδρα στα νησιά Κέυμαν που έχει ως σκοπό την ανάληψη κατασκευαστικών έργων στην Ελλάδα και τις χώρες της ευρύτερης περιοχής και η οποία, είναι εγγεγραμμένη στην U.S. Securities and Exchange Commission και θα επιδιώξει την εισαγωγή της σε χρηματιστηριακή αγορά των ΗΠΑ.
Η Imperio θα λάβει 1.098.837 προνομιούχες μετοχές της AEGEAN ενώ παράλληλα η τελευταία θα αποκτήσει το σύνολο (100%) του μετοχικού κεφαλαίου της Δομυλικο Α.Ε.
Η ανωτέρω συμφωνία υπόκειται στην αίρεση των όρων του ανωτέρω συμφωνητικού μεταξύ των οποίων είναι και ο ορισμός των προνομίων των μετοχών που θα λάβει η Imperio, συμπεριλαμβανομένου και του ποσοστού συμμετοχής της στην AEGEAN και τα οποία θα πρέπει να συμφωνηθούν μέχρι την 30/06/2009.